Mirë se erdhët në Agro Connsulting & Expert

Sherbime 1) Farmaci Veterinare 2) Klinike Veterinare 3) Sherbime Nderhyrese Higjeno-Shendetesoe (DDD) (Te shfaqet faqa dhe te dhenat Pasi klikon mbi opsionin) Farmaci Veterinare Ne ofrojm te gjithe gamen e preparateve Veterinare dhe Zooteknike per te gjitha kategorite e kafsheve si ato bujqesore dhe shtepiake. Preparatet Veterinare: Antibiotike, Antiparazitare, Antiinflamatore, Sulfamidike,Vaksina e shume produkte te tjera. Preparate Zooteknike: Komplekse Vitaminash,Premikse,Koncentrate e gatshme etj Ene uji,Ene ushqimi Makina mjelse,impiante mjelje dhe aksesore te tjere qe nevojiten per nje ferem moderne. Gama e produkteve qe ne ofrojme eshte e kompanive Europiane si me poshte:

Allegrini S.p.A

ProPlus Sh.P.k

Fatro S.p.A

Provet AE

Zoetis

Dutch Farm BV

Bayer

Bremer PharmaGMBH

Invesa S.A & Livisto

Vetoquinol Italia Srl

Anupco

Norbrook